Waarom voor Technodent of Framelab kiezen?

1Gespecialiseerd in prothesen en implantaten

Technodent werkt op alle implantaatsystemen die te vinden zijn op de Belgische markt. Door regelmatig opleidingen en congressen bij te wonen, zorgen we ervoor dat we op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen. Samen met de tandarts en de implantoloog zoeken we naar de beste oplossing voor de patiënt

2Nieuwste apparatuur

Imes-Icore 350i

Onze toestellen werken via CAD-CAM. Dit is een samenvoeging van twee afkortingen. “Computer Aided Design” en “Computer Aided Manufacturing”. Hiermee wordt bedoeld dat producten worden ontwikkelt en vormgegeven door middel van een computersysteem en daadwerkelijk worden geproduceerd d.m.v. software op de computer. 


Waarom zirconium
- Natuurlijke esthetiek: Zirkoonoxide is 100% biocompatibel, heeft een natuurlijke  kleur en vormt een veel betere ondergrond om porselein op te bakken dan metaal. Door de betere warmtegeleiding heeft de patiënt geen koud- of warmtegevoel.
- Ongeëvenaard sterk: de indicatie is breed en het materiaal zo sterk (1200mPa), dat zelfs de realisatie van een vierdelige brug in het molarengebied perfect mogelijk is.
- Makkelijk te verwerken: tijdens het laboratoriumproces wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde CAM-technologie, waarna u kan terugvallen op uw vertrouwde technieken.  

3Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring (sinds 1982) zorgt Technodent bvba ervoor dat uw gebit er weer als nieuw uitziet!

Met ons goed opgeleid en gemotiveerd team staan wij garant voor oplossingen op maat, professionele dienstverlening en transparante communicatie.

Aarzel dus niet contact met ons op te nemen voor verdere vragen.

Technodent bvba 0475/69.37.79 of Frame-lab 0494/46.29.43

of via email info@technodent.be of Fram-lab@hotmail.com

 

4Snelle levering

De werken worden dagelijks opgehaald:


Wanneer u belt voor 17 uur, zal het werk diezelfde dag nog opgehaald worden en kunnen dringende opdrachten de volgende dag geleverd worden. (rekeninghoudend met het tijdschema en de haalbaarheid)

Scanbare afdrukken worden door de courier opgehaald en vervoerd in een koelframe om een garantie te verzekeren van hoge preciesie tijdens het scannen.

Wij staan garant voor een levering binnen maximum 5 werkdagen.

 

<
>
x